ICT-Support Specialist (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als ICT-Support Specialist in Nijkerk?

Greenmonkeys is op zoek naar een ICT-Support Specialist voor een vooraanstaande organisatie. Met hun expertise in de logistiek en een wereldwijd bereik faciliteren ze naadloos de distributieketen van productie tot aan eindgebruikers binnen uiteenlopende branches.

Als ICT-Support Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor ICT-gerelateerde vraagstukken van collega’s. Je zult verantwoordelijk zijn voor het behandelen, registreren en oplossen van technische kwesties en het signaleren en doorgeven van incidenten aan de experts binnen het bedrijf. Ook biedt je werkplekondersteuning aan inclusief de installatie van hardware en software.

Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Competitief salaris van 2500-3000 euro afgestemd op je ervaring en een fulltime dienstverband

 • Uitstekende secundaire voorwaarden

 • Een open en prettige werksfeer met aandacht voor persoonlijke belangen

 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

 • Genoeg carrièrekansen en toekomstige groei binnen het bedrijf

Wat breng je mee?

 • Een relevante mbo-opleiding op het gebied van ICT

 • Uitgebreide kennis van en ervaring met Windows OS en Office 365

 • Klantgerichtheid en het vermogen om goed onder druk te kunnen werken

 • Ervaring met helpdesksoftware zoals TopDesk en beheertools zoals Intune

 • Bekwaamheid in het omgaan met mobiele besturingssystemen

 • De drive om in een dynamisch team aan innovatieve projecten te werken

Zet nu de stap naar deze uitdagende ICT-rol in een dynamische en innovatieve werkomgeving!

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1839

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!