ICT Supportmedewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een ICT Supportmedewerker (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan functionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ICT Supportmedewerker.

Over de functie

Hier ben je als ICT Supportmedewerker een belangrijke schakel binnen het systeem en het eerste aanspreekpunt voor het stroomlijnen van alle IT gerelateerde hulpvragen. Je werkzaamheden hierin zijn divers. Zo ga je onder andere zorgdragen voor de voortgangsbewaking, stuur je op tijdige afhandeling van de incidenten en houdt je de gebruikers op de hoogte. Verder heb je regelmatig klantcontact en verricht je relevante administratieve werkzaamheden.

Hiervoor zoeken ze een ICT Supportmedewerker die communicatief sterk is en proactief te werk gaat. Je kan goed luisteren, communiceren en verzamelen van de juiste informatie om zo uitstekende service aan je klanten te kunnen bieden. Je past je makkelijk aan de situatie aan en schakelt snel tussen de werkzaamheden. Met logisch denkvermogen en een gezonde dosis humor zorg jij voor een hoge klanttevredenheid.

Ben jij klantvriendelijk en denk je graag mee in vraagstukken? Zijn vragen voor jou geen problemen, maar uitdagingen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde MBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Passie voor ICT
  • Je bent sociaal en in staat om klantwensen te vertalen naar een passende oplossing
  • Je bent verantwoordelijk, analytisch en secuur
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een inspirerende werkomgeving met gedreven IT professionals
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Volop scholingsmogelijkheden
  • Je doet hier snel en veel ervaring op binnen het supportvak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1491

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!