ICT Tester (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een ICT Tester (m/v) voor een opdrachtgever in Baarn

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever streeft ernaar om zorgverleners zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen te nemen. Zorgverleners (in de breedste zin van het woord) moeten zich immers kunnen focussen op hetgeen wat alleen zij kunnen: mensen beter maken! In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ICT Tester.

Over de functie

Als ICT Tester speel je een cruciale rol in de maatwerksoftware die deze opdrachtgever ontwikkelt voor de zorgsector. Jij weet als gedreven ICT Tester een waardevolle bijdrage te leveren aan het gestructureerd en methodisch testen van de applicaties.

Door middel van automatische en exploratieve tests zorg jij er voor dat de software tip-top in orde is. Met jouw hulp kunnen zorgverleners hun patiënten veiliger en efficiënter behandelen. Met je collega’s uit het team bepaal je de manier van aanpak en voert de testcases uit. Om ervoor te zorgen dat je precies weet wat de gebruiker met de software doet, help jij om de userstories duidelijk te krijgen.

Kan jij Agile werken en heb jij het in je om op niveau mee te praten over requirements, processen en business waarde? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

• HBO werk- en denkniveau met een sterk technische achtergrond
• Ervaring met diverse scriptingtalen, bijvoorbeeld SQL
• Goede communicatieve vaardigheden
• Teamplayer
• Analytisch en resultaatgericht
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

• Uitdagende functie bij een vooraanstaande werkgever
• Informele werksfeer
• Professioneel team
• Uitstekend salaris en voorwaarden
• Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 241

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!