Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ede zoekt Greenmonkeys B.V.  een Implementatie Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van bedrijfsspecifieke software voor de informatie en communicatie branche. Vanwege de groei van het bedrijf is er plaats voor een Implementatie Consultant.

Over de functie

In deze functie als ervaren Implementatie Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementaties bij nieuwe klanten en geef je ad-hoc consultancydiensten voor bestaande klanten. Je houdt van interactie met mensen en helpt organisaties slimmer en efficiënter te werken, waardoor ze de juiste beslissingen kunnen nemen en kansen kunnen verzilveren. Je ziet geen beren op de weg, maar bent puur gericht op het vinden van de juiste oplossingen.

Je gaat je verder ook bezighouden met onder andere projectmanagement, het trainen van klanten, het inrichten van configuratiemodellen en het toevoegen van logica en business rules.

Hiervoor ben je iemand die aantoonbare affiniteit heeft met implementaties in de configurator technologie branche en iemand die analyses kan maken van lopende processen bij grote klanten. Je hebt zakelijk inzicht en sterke communicatie in het Nederlands en Engels.

Heb jij sterke zakelijke analysevaardigheden? Kom jij er voor zorgen dat de klant krijgt wat hij nodig heeft? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met o.a. HTML, CSS, MS Dynamics 365 en CRM
  • Ervaring met configurator technologie of modelleer omgevingen is mooi meegenomen
  • Analytisch, ambitieus, communicatief sterk en innovatief
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende rol bij een ambitieuze organisatie die volop in beweging is
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 643

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.