Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lunteren zoekt Greenmonkeys een Implementatie Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier werken ze dagelijks met passie aan innovatieve en geavanceerde softwareapplicaties. Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Implementatie Consultant.

Over de functie

Binnen de functie van Implementatie Consultant vervul je een brede en gevarieerde rol. Die van het belangrijkste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot het tot stand brengen van nieuwe en/of bestaande verbindingen. Je vertaalt de wensen en behoeftes als geen ander zodat de software developers hiermee aan de slag kunnen.

Hiervoor zoeken ze een klantgerichte en loyale Implementatie Consultant. Iemand die actief is met het ontrafelen van processen; door jouw nieuwsgierigheid weet je de klant uit te dagen én te verrassen. Verder ben je energiek en positief ingesteld.

Ben jij altijd op zoek naar verbeteringen? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime ervaring met Agile werken en projectleiding
  • Kennis van API’s
  • Communicatief vaardig, vasthouden en tactisch
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Prima pakket arbeidsvoorwaarden met een mooi passend salaris
  • Inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s
  • Uitdagende job met veel verantwoordelijkheden
  • Ruimte voor opleidingsbudget

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1547

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die ook in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!