Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Implementatie Consultant (m/v) voor een opdrachtgever in Harderwijk.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het automatiseren, produceren en uitgeven van complexe bedrijfsbrede softwareoplossingen. In verband met groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een betrokken Implementatie Consultant.

Over de functie

Hier krijgen jouw carrière en kennis een vliegende start. Je gaat kennismaken met het bedrijf, de innovatieve producten, en de professionals achter het succes. Als de centrale figuur in de interactie met de klanten, word je de sleutel tot het oplossen van hun meest prangende vragen en problemen m.b.t. de aangeboden software, zowel ter plaatse, als op afstand vanuit kantoor of jouw eigen huis. Zodra je volledig bent ingewerkt, sta je in de voorhoede om jouw klanten te ondersteunen, hen te begeleiden door elk technisch vraagstuk en te werken aan de implementatie van de oplossingen op een schaal die steeds meer impact heeft.

Jouw rol is cruciaal in het verbinden van de wensen van de gebruikers met de technische capaciteiten van de softwarepakketten. Met een HBO-diploma op zak ben je klaar om jezelf te bewijzen in deze uitdagende rol. Jouw drang naar succes, samen met een resultaatgerichte en systematische aanpak, drijft je voortdurend naar het zoeken van nieuwe uitdagingen en kansen voor groei. 

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team? Ze zoeken iemand die niet alleen op zoek is naar een baan, maar naar een missie. Iemand die energie krijgt van samenwerken en die geen genoegen neemt met ‘goed genoeg’. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan ben jij mogelijk de perfecte kandidaat voor het team.

Zoek jij een rol waar je elke dag wordt uitgedaagd en waar jouw bijdrage direct impact heeft? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent

  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie

  • Sterke affiniteit met ICT en communicatief sterk

  • In verband met het reizende karakter van deze job ben je in het bezit van rijbewijs B

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket

  • Zelfstandige en uitdagende doorgroeifunctie

  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief wordt zeer gewaardeerd

  • Werken in een team van gedreven professionals

  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 972

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!