Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet is Greenmonkeys op zoek naar een Implementatie Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het automatiseren, produceren en uitgeven van complexe bedrijfsbrede softwareoplossingen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Implementatie Consultant ICT.

Over de functie

Hier ga je als Implementatie Consultant van begin tot eind de implementaties begeleiden bij de klanten. Als geen ander weet jij de brug te bouwen tussen de business en IT. Ook het onderhouden van bestaande en nieuwe klantcontacten, het onderzoeken naar nieuwe kansen en het verzorgen van presentaties behoort tot je werkzaamheden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Implementatie Consultant die zijn of haar mannetje staat. Iemand die bekend is met project- en procesverantwoordelijkheid. Je bent een kartrekker wanneer het moet, maar ook coachend vanaf de zijlijn weet jij je plek. Verder beschik je over een mooi actief zakelijk netwerk in deze regio.

Bezit jij over de perfecte combinatie van IT kennis en people skills? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Sterke affiniteit met ICT en communicatief sterk
  • In verband met het reizende karakter van deze job ben je in het bezit van rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Zelfstandige en uitdagende doorgroeifunctie
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief wordt zeer gewaardeerd
  • Werken in een team van gedreven professionals
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 996

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!