Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Implementatie Consultant (m/v) voor een opdrachtgever in Hasselt.

Over het bedrijf

Deze organisatie is gericht op het ontwikkelen en leveren van een divers aanbod aan op maat gemaakte softwareoplossingen voor uiteenlopende bedrijfsbehoeften. In verband met uitbreiding van het IT team is er op dit moment een vacature beschikbaar voor een Implementatie Consultant.

Over de functie

Als Implementatie Consultant ervaar je een dynamische en veelzijdige functie vol uitdagingen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de implementatie van de betreffende softwareproducten, evenals het introduceren van nieuwe modules. Tijdens het implementatieproces onderhoud je nauwlettend contact met de klant, waarbij je fungeert als aanspreekpunt en trainingen verzorgt voor de eindgebruikers. Je legt de nadruk op het oplossen van problemen, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en vindt voldoening in het overdragen van jouw functionele kennis van de software aan de eindgebruikers.

Hiervoor zoeken ze een ambitieuze en leergierige Implementatie Consultant. Hier vervul je een leerzame, uitdagende en afwisselende functie, die perfect is voor iemand die net zijn of haar eerste stappen op de arbeidsmarkt zet. Je legt de nadruk op het oplossen van problemen, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en vindt voldoening in het overdragen van jouw functionele kennis van de software aan de eindgebruikers.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde, sterk technische, MBO+ opleiding
  • Je werkt secuur
  • Resultaat- en servicegerichte instelling
  • Je bent praktisch ingesteld, veerkrachtig onder druk, vol energie en een waardevolle teamspeler
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een gepast salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een scala aan educatieve kansen
  • Volop gelegenheid om eigen ideeën en inbreng te benutten
  • Enthousiaste, gepassioneerde en zeer vakkundige collega’s
  • Moderne werkplek, thuis of op kantoor

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 1700

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!