Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zegveld zoekt Greenmonkeys B.V. een Implementatie Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist op het gebied van informatietechnologie in de zorgsector. Dit bedrijf groeit hard en dat brengt uitdagingen met zich mee! In verband met uitbreiding van het ICT team is er daarom plaats voor een ambitieuze Implementatie Consultant.

Over de functie

Als Implementatie Consultant ben je eindverantwoordelijk voor het projectresultaat en het aanspreekpunt voor de opdrachtgever tot het systeem volledig draait. Je stuurt projecten op de aspecten tevredenheid, tijd, kwaliteit en kosten. Jij zet jouw bedrijfskundige vaardigheden in om deze projecten succesvol bij de klant op te leveren. Als geen ander navigeer je makkelijk in de business, de technology én met je collega’s.

Hiervoor zoeken ze een inspirerende, ondernemende en oplossingsgerichte Implementatie Consultant met een hoog analytisch vermogen. Vanzelfsprekend heb je alle kennis in huis van de moderne IT toepassingen. Je kunt goed onder druk werken en weet mensen te overtuigen met argumenten die stevig onderbouwd zijn. Verder ben je nog altijd leergierig en weet je goed te anticiperen op een te veranderen omgeving.

Weet jij als Implementatie Consultant de ultieme implementatie te creeëren? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
 • Toont initiatief, stelt je proactief op en hebt een groot organisatietalent
 • Sterk in communicatieve vaardigheden
 • Reislustig, flexibele instelling, teamplayer
 • Flinke dosis creativiteit, ambitieus en enthousiast
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Uitdagende en afwisselende rol binnen een team van gedreven professionals
 • Ruimte om eigen initiatieven te ontplooien
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1236

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.