Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerk zoekt Greenmonkeys een Implementatie Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan veiligheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Implementatie Consultant.

Over de functie

In deze veelzijdige en uitdagende functie als Implementatie Consultant opereer je op het raakvlak van de organisatie en ICT. Samen met je collega’s uit het projectteam ben je verantwoordelijk voor het implementeren van de aangeboden software producten. Je werkzaamheden zijn variërend. Zo ga je onder andere aan de slag met ondersteuning, implementatie én optimalisatie. Ook het maken van nieuwe werkprocessen en het adviseren in logistieke en procesmatige vraagstukken behoren tot je werkzaamheden.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Implementatie Consultant met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die in staat is de organisatie verder te helpen en de processen te optimaliseren. Verder heb je een klantvriendelijke, proactieve en resultaatgerichte instelling.

Ben jij creatief in het bedenken van (complexe) technische oplossingen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een technische achtergrond en sterke affiniteit met IT
  • Ervaring met ERP en WMS is mooi meegenomen!
  • Goed ontwikkelde analytische vaardigheden, loyaal en je staat sterk in je schoenen
  • Communicatief sterk op alle niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een brede en afwisselende functie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek met ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Professioneel team van gedreven en gezellige collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 914

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!