Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys een Implementatie Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf excelleert in het creëren van op maat gemaakte softwareoplossingen voor bedrijven, waarbij prioriteit wordt gegeven aan zowel veiligheid als gebruiksvriendelijkheid. Door uitbreiding van het IT-team is er momenteel een positie beschikbaar voor een ervaren Implementatie Consultant.

Over de functie

In deze dynamische en uitdagende rol als Implementatie Consultant beweeg je tussen de sferen van de organisatie en informatietechnologie. In samenwerking met teamleden binnen het projectteam draag je de verantwoordelijkheid voor de implementatie van de aangeboden softwareoplossingen. Je taken zijn gevarieerd en omvatten ondersteuning, uitvoering, en verbetering. Daarnaast omvatten je werkzaamheden het ontwerpen van nieuwe operationele processen en het verstrekken van advies met betrekking tot logistieke en procedurele vraagstukken.

Voor deze positie wordt gezocht naar een doorgewinterde Implementatie Consultant met een aanzienlijk gevoel voor verantwoordelijkheid. Ze zoeken iemand die de organisatie kan vooruitstuwen en efficiëntie in de werkprocessen kan verbeteren. Daarnaast is een vriendelijke, proactieve, en resultaatgerichte houding van essentieel belang.

Heb je een talent voor het ontwikkelen van ingewikkelde technische oplossingen? Meld het Greenmonkeys dan, en we delen graag extra informatie met je over deze boeiende IT-rol bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een technische achtergrond en sterke affiniteit met IT
  • Ervaring met ERP en WMS is mooi meegenomen!
  • Goed ontwikkelde analytische vaardigheden, loyaal en je staat sterk in je schoenen
  • Communicatief sterk op alle niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een brede en afwisselende functie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek met ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Professioneel team van gedreven en gezellige collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Vos
06 23465519
Referentienummer 1631

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!