Implementatie Consultant (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Zoek jij een dynamische functie als Implementatie Consultant in Utrecht?

Voor een vooruitstrevende organisatie die zich inzet voor sociale doeleinden via technologische innovaties, zoekt Greenmonkeys een Implementatie Consultant. Met jouw softwareaffiniteit en juridische kennis ben je gedreven in het begeleiden van klantmedewerkers en het optimaliseren van hun gebruikservaring. Je speelt een sleutelrol in de verfijning en uitbreiding van het dienstenaanbod, waarbij je niet terugschrikt voor lastige uitdagingen en samen met het team creatieve oplossingen bedenkt. Als eerste aanspreekpunt voor gebruikers, behandel je technische, functionele en juridische vraagstukken. Dit avontuur biedt je de kans om deel uit te maken van een nieuw team, gericht op de voortdurende ontwikkeling van een revolutionair product. Hier vind je een werkomgeving waar collegialiteit en maatschappelijke impact voorop staan. Flexibele werktijden, de keuze tussen thuis of op kantoor werken, en voortdurende persoonlijke groei maken deel uit van de ervaring.

Ben jij de gedreven professional die softwareimplementaties naar een hoger niveau weet te tillen? Greenmonkeys vertelt je graag meer over wat deze boeiende rol bij jou in de buurt inhoudt!

Wat kun je verwachten?

  • Een competitief salaris, afgestemd op jouw ervaring, met een aantrekkelijk winstdelingsplan
  • Thuiswerkmogelijkheid
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een uitgebreid secundair pakket met variabele beloningen en collectieve verzekeringen
  • Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak

Wat breng je mee?

  • Een teamgeest met een positieve instelling, die bijdraagt aan een harmonieuze werksfeer
  • 3 tot 5 jaar werkervaring, met een voorkeur voor ervaring binnen de IT-softwarebranche
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een luisterend oor
  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding, klaar voor een nieuwe fase in je carrière
  • Ondernemend, ambitieus en altijd op zoek naar manieren om jezelf en de resultaten te verbeteren

Voor meer specifieke informatie over deze boeiende functie in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1816

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website