Informatie Analist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Oosterbeek zoekt Greenmonkeys een Informatie Analist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan functionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Informatie Analist.

Over de functie

Als Informatie Analist weet jij een waardevolle bijdrage te leveren aan het vervullen van informatiebehoefte. Je neemt informatievraagstukken vanuit de organisatie op en gaat actief op zoek naar de kern van de klantvraag, waarbij je ook de verborgen behoeften achterhaalt. Je gaat je verdiepen in complexe materie, bedenkt optimale oplossingen, bepaalt samen met de klant de waarde en werkt deze uit naar uitvoerbare eisen voor de ontwikkelteams. Je verbindt de business met ICT en gebruikers met ICT-specialisten.

Hiervoor zoeken ze een analytisch sterke en creatieve Informatie Analist. Iemand met kennis van SQL en die van nature onderzoekend, ondernemend en gestructureerd is.

Ben jij die creatieve denker die graag het verschil maakt? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Relevante werkervaring
  • HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Zelfstarter en je kunt snel schakelen tussen de werkzaamheden
  • Affiniteit met de zorg
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een inspirerende werkomgeving met gedreven ICT-professionals
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Volop scholingsmogelijkheden
  • Uitdagende en innovatieve projecten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1507

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!