Infrabeheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Infrabeheerder (m/v) voor een opdrachtgever in Hoofddorp.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf staat voor innovatie en bereikbaarheid. Klantvriendelijkheid en efficiëntie staan hierij hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Infrabeheerder.

Wat ga je doen?

In de rol van Infrabeheerder draag je de verantwoordelijkheid voor het beheer en de verbetering van de netwerk infrastructuur. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen en netwerken doeltreffend functioneren, met als doel een storingsvrije werking van de organisatie te waarborgen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Infrabeheerder. Ze zoeken iemand die gedijt in een omgeving waarbij je kunt bouwen en professionaliseren. De ideale kandidaat is analytisch, goed in samenwerken en uiterst nauwkeurig.

Heb jij passie voor het inhoudelijk volgen van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van infrabeheer? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan als Infrabeheerder bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • MBO/HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Je beschikt over creativiteit en hebt een aanleg voor het genereren van nieuwe concepten en inzichten om problemen aan te pakken, en zelfs te voorkomen
  • Je bent in staat om snel tot de essentie van een probleem door te dringen
  • Praktisch ingesteld en gericht op probleemoplossing
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een goed pakket arbeidsvoorwaarden
  • Een deskundig team met uitgebreide expertise
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Auto van de zaak
  • Bedrijfslaptop en zakelijke telefoon

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1672

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!