Integratie Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle is Greenmonkeys op zoek naar een Integratie Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten voor de zorgsector. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Integratie Specialist.

Over de functie

Als Integratie Specialist ben jij een essentiële schakel tussen de technisch specialisten van de aangeboden applicatie. Dankzij jou worden implementaties en integraties zo efficiënt en onderhoudbaar mogelijk gerealiseerd. Je bewaakt continu de kwaliteit, signaleert verbeteringen en voert deze ook door. Je geniet ervan wanneer klanten bij je aankloppen met vragen. Met jouw analytische vaardigheden ben jij dé ‘go-to’ persoon in geval van nood.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Integratie Specialist met ruime aantoonbare ervaring met het beheren en programmeren van MuleSoft. Verder heb je een natuurlijke drive om MuleSoft ontwikkelingen te volgen, die je waar mogelijk toepast in de klantomgevingen. Als geen ander ken jij de waarde van integratie en jij ziet dan ook snel verbindingen tussen diverse omgevingen en technologieën.

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en probleemoplossend vermogen
  • Goede technische vaardigheden en communicatief
  • Affiniteit met de zorg én techniek
  • Klant-en servicegericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met daarnaast uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei, inclusief opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een gezellig team van gedreven professionals

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1562

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!