Integratie Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een Integratie Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze landelijk actief en specialist in het realiseren van uiteenlopende grote en kleine complexe projecten. Hierbij staan duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Intergratie Specialist.

Over de functie

Hier ga je als Integratie Specialist aan de slag met het helpen van klanten die (complexe) vraagstukken hebben op het gebied van de software die ze gebruiken. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, configureren, testen en onderhouden van de klantspecifieke koppelingen. Je analyseert de huidige situatie bij je klant en adviseert deze vervolgens proactief bij een te kiezen oplossing voor zijn of haar vraagstuk. Je denkt mee in het speelveld van architectuur en projectwensen en de technische mogelijkheden daarin.

Hiervoor zoeken ze een Integratiespecialist die al een aantal jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie. Iemand die kennis heeft van communicatieprotocollen en standaarden. Je bent gemotiveerd, gedreven en streeft naar een hoge kwaliteit. Verder ben je bekend met ERP systemen, Azure, SOAP en REST.

Streef jij naar support van de hoogte standaard? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met JSON, SQL en XML
  • Sterke communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen en strategisch inzicht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Gemotiveerd team met IT specialisten
  • Veel verantwoordelijkheden
  • Eigen inbreng en creativiteit wordt erg gewaardeerd
  • Moderne werkplek

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1400

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!