IT Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Epe zoekt Greenmonkeys een IT Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het begeleiden en verbeteren van uiteenlopende complexe, technische projecten. Hierbij staan functionaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren IT Consultant.

Over de functie

Als IT Consultant ga je hier aan de slag met beheren, optimaliseren en het uitbreiden van de technische processen. Als geen ander weet jij bedrijsprocessen te vertalen naar efficiënte en slim werkende oplossingen. Samen met je team rond je alle fases van een project af om hiermee succesvol te kunnen implementeren.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren IT Consultant. Iemand met implementatie-ervaring en kennis van MS Dynamics 365 Business Central. Verder heb je uitstekende communicatieve skills en weet je een omgeving te creeëren dat nieuw talent aantrekt, ontwikkelt én behoudt.

Ben jij een ster in het functioneel ontwerpen van maatwerk applicaties? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime antoonbare en relevante werkervaring als IT consultant
  • Resultaatgericht, stressbestendig en kan een team motiveren
  • Overtuigingskracht, klantgericht en beschikt over leidinggevende capaciteiten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek waar veel waarde wordt gehecht aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling
  • Werken met een team van gedreven professionals, collega’s met ambitie
  • Uitdagende senior functie met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1177

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!