IT Projectleider (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Dronten zoekt Greenmonkeys B.V. een IT Projectleider (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever blinkt uit in het stimuleren en ontwikkelen van hun werknemers. Waarbij verbinding, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde IT Projectleider.

Over de functie

In deze veelzijdige en afwisselende functie als IT Projectleider ben je verantwoordelijk voor het initiëren en het binnen tijd en budget realiseren van ICT- gerelateerde projecten. Hiervoor werk je nauw samen met je opdrachtgevers, applicatiebeheerders en adviseurs. Klantwensen vertalen, risicoanalyses maken, planning en kostenindicaties horen ook daarbij. Als geen ander weet jij sturing te geven aan de projectteams. Dat gaat vanzelfsprekend, want je hebt een achtergrond in de software ontwikkeling en/of -implementatie en hebt daar veel affiniteit mee.

Hiervoor zoeken ze een kwaliteit- en servicegerichte IT Projectleider met commerciële vaardigheden en een scherpe mensenkennis. Je hebt een sterke persoonlijkheid en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden weet je mensen mee te nemen in het proces. Verder ben je een sterke verbinder, werk je klantgericht en ben je initiatiefrijk.

Heb jij betrouwbaarheid en voorspelbaarheid in de dienstverlening hoog in het vaandel staan? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • Afgeronde informatie- of bedrijfskundige HBO opleiding
 • Kan uitstekend structuur aanbrengen én bewaken
 • Goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied
 • Ervaring als projectleider, projectmanager of programmamanager voor ICT gerelateerde projecten
 • Flexibele instelling, pragmatisch en stressbestendig
 • Toont initiatief en lef

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid voor eigen initiatief
 • Dynamische en verantwoordelijke functie op een moderne werkplek
 • Flexibele werkweek
 • Beschikking over laptop en mobiele telefoon

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1184

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.