IT Specialist (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als IT Specialist in Breukelen?

Voor een vooruitstrevende opdrachtgever is Greenmonkeys op zoek naar een IT Specialist. Binnen deze rol ga je je bezighouden met het op maat maken en implementeren van technologische oplossingen direct bij de klant. Dit houdt in het verzamelen en analyseren van data, en op basis hiervan ontwikkel je passende oplossingen die de processen binnen een organisatie optimaliseren. Onze klant is een expert in het vormgeven van de IT talenten van morgen en biedt geavanceerde systemen aan voor efficiënte data-analyse.

Benieuwd naar deze kans? Greenmonkeys informeert je graag verder over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris tussen € 3.100 – € 4.500
  • Een laptop en telefoon van de zaak
  • 40 uur per week
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond
  • Ervaring met scriptingtalen
  • Sterke analytische vaardigheden op het gebied van data
  • Een proactieve en leergierige instelling
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1794

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!