IT Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Elburg zoekt Greenmonkeys een IT Support Medewerker (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software oplossingen. Hierbij staan veiligheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een IT Support Medewerker.

Over de functie

Als IT Support Medewerker beantwoordt je uiteenlopende IT vragen met als doel dat de gebruikers zorgeloos hun werk kunnen uitvoeren. Beheren, installeren, escaleren, monitoren, dit zijn zomaar wat trefwoorden uit jouw veezijdige takenpakket. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer jij hier de kneepjes van het vak.

Hiervoor zoeken ze een leergierige en ambitieuze IT Support Medewerker met kennis van MS 365 en passie voor IT. Verder hecht je waarde aan een dynamische en afwisselende functie waarin jouw technische vaardigheden op de proef gesteld worden.

Haal jij voldoening uit het oplossen van IT-problemen, het helpen van gebruikers en wil je jezelf ontwikkelen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal een MBO-4 diploma met een sterk technisch accent
  • Dienstverlenende instelling en groot inlevingsvermogen
  • Analytisch, accuraat en betrokken
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbewustzijn
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in Nederlands en Engels

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige en uitdagende starters functie met doorgroeimogelijkheden
  • Moderne werkplek en dito technieken
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een leuk team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1202

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!