IT Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Heemstede zoekt Greenmonkeys B.V. een IT Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. In verband met uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een ervaren IT Support Medewerker.

Over de functie

Hier ben je als IT Support Medewerker, als onderdeel van het support team, het eerste aanspreekpuntpunt voor de klanten. Je gaat onder andere aan de slag met het oplossen van tweede lijns incidenten en complexe technische vraagstukken. Je bedenkt structurele oplossingen voor terugkerende meldingen en je voert netwerk- en systeembeheertaken uit bij de klant. Naast de dagelijkse werkzaamheden kan je hier een bijdrage leveren aan de professionalisering van de afdeling.

Hiervoor zoeken ze iemand die ervaring heeft met technische support en management software. Je bent communicatief erg sterk en dienstverlenend ingesteld. Verder ben je nieuwsgierig aangelegd en altijd op zoek naar antwoorden en mogelijkheden. Je weet als ervaren IT Support Medewerker snel verbanden te leggen en komt proactief met ideeën.

Overzie jij graag complexe technische omgevingen en kun je moeilijke zaken simpel verwoorden? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare support rol
  • Ervaring met Wireless, Routing en Switching en network Management
  • Certificaat CCNP Collaboration
  • Zelfstarter en teamplayer

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met gedreven collega’s
  • Uitdagende en afwisselende medior functie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 739

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.