IT Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Rijsenhout zoekt Greenmonkeys B.V. een IT Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van ICT systemen en netwerken. In verband met uitbreiding van het ICT is er plaats voor een ervaren IT Support Medewerker.

Over de functie

Hier kom je als IT Support Medewerker terecht bij een moderne en innovatieve opdrachtgever waar je van doorslaggevende waarde zal zijn. In deze uitdagende spilfunctie weet jij als geen ander de opdrachtgevers te ontzorgen bij (complexe) ICT vraagstukken. Je werkzaamheden hierin zijn heel divers. Zo ga je onder andere aan de slag met het aannemen, beheren en categoriseren van meldingen en het meedenken aan de verdere professionalisering van de afdeling. Je werkt nauw samen met je collega’s voor een optimale workflow.

Hiervoor zoeken ze een ambitieuze IT Support Medewerker met een klantgerichte instelling, een groot probleemoplossend vermogen en een flexibele instelling. Verder ben je iemand die goed kan organiseren en coördineren.

Zie jij technische problemen als een uitdaging? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Ben jij MS en/of Cisco gecertificeerd? En zie jij technische problemen als een uitdaging? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4 diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare support rol
  • Ervaring met o.a. Wireless, Routing, Switching en MS 365 producten
  • In bezit van certificaat CCNP
  • Communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met gedreven collega’s
  • Uitdagende en afwisselende functie bij een vooraanstaande opdrachtgever
  • Laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1266

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.