IT Supportdesk Manager (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als IT Supportdesk Manager in Ermelo?

Greenmonkeys zoekt voor een innovatieve opdrachtgever een Supportdesk Manager. Deze rol is cruciaal voor het waarborgen van een uitstekende dienstverlening door effectief beheer van klantvragen en -uitdagingen. Je leidt een toegewijd team van professionals, gericht op het leveren van hoogwaardige ondersteuning via een geavanceerd online platform. Jouw rol combineert operationeel management met de ontwikkeling van het team, waarbij je actief bijdraagt aan de verbetering van de processen en software.

Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze functie als IT Supportdesk Manager bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris tussen de €3.000 en €3.400
  • Flexibele werkuren
  • Een inspirerende werkomgeving waar groei en ontwikkeling centraal staan
  • Een enthousiast team dat klaarstaat om kennis en ervaring met je te delen
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Wat breng je mee?

  • Een mbo+ werk- en denkniveau, met ervaring in een vergelijkbare leidinggevende rol óf een zeer ervaren support medewerker die een volgende stap wil maken
  • Enthousiasme, proactiviteit, klantgerichtheid, en uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een sterke drive om te zorgen voor klanttevredenheid en het vermogen om goed om te gaan met fluctuerende werkdruk
  • De ambitie om een team te ontwikkelen naar zelfstandigheid en hoge prestaties

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1789

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!