IT Test Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle is Greenmonkeys op zoek naar een IT Test Manager (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten voor de zorgsector. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een IT Test Manager.

Over de functie

In de rol van IT Test Manager heb je de taak om de supervisie en coördinatie te verzorgen van het uitbrengen van de aangeboden softwareproducten. Je waarborgt dat elke nieuwe versie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en nalevingsrichtlijnen van deze organisatie. Je hebt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat producten, inclusief uitgaven, verbeteringen, updates, en upgrades, vlot door de gehele ontwikkelings-, test- en productiecyclus verlopen.

Als analytische en klantgerichte IT Test Manager bewaak je de integriteit van zowel het product als het proces. Op basis van een solide uitgezette uitgaveplanning ben jij degene die besluit tot het al dan niet uitbrengen van een nieuwe versie.

Je gaat voor kwaliteit, denkt oplossingsgericht, houdt van aanpakken en pakt zaken pro-actief op. Ervaring met het Scrum-ontwikkelproces is een must.

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met eem sterk technisch accent
  • Actie- en resultaatgerichte mindset
  • Pragmatisch en daadkrachtig
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met daarnaast uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei, inclusief opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een gezellig team van gedreven professionals

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1561

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!