IT Transformatiespecialist (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een IT Transformatiespecialist voor een opdrachtgever in Nijkerk (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze landelijk actief en specialist in het realiseren van uiteenlopende grote en kleine complexe projecten. Hierbij staan duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel. Op dit moment is er plaats voor een ervaren IT Transformatiespecialist.

Over de functie

Als IT Transformatiespecialist kom je terecht binnen het IT team, waar een verscheidenheid aan veranderingsinitiatieven wordt aangepakt. Je neemt deel aan het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor zakelijke uitdagingen in samenwerking met directe collega’s, die gebruik maken van een low-code platform. Je speelt een cruciale rol in dit proces. Bovendien ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van implementaties van verworven oplossingen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het volledige traject, van projectplanning tot en met implementatie. Je waarborgt tevens dat het project binnen de gestelde tijd en begroting wordt afgerond.

Jij bezit als IT Transformatiespecialist sterke communicatieve vaardigheden, bent gericht op resultaten en flexibel in je aanpak. Je navigeert moeiteloos tussen verschillende organisatieniveaus. Je hebt een brede interesse en een nieuwsgierige instelling. Daarnaast ben je een waardevolle teamspeler.

Ben jij mens- en procesgericht en weet jij de brug te slaan tussen business en IT? Laat het Greenmonkeys weten, en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Een HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met Agile, Scrum en/of lean is mooi meegenomen
  • Ondernemend en zelfstandig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een uitdagende en geweldig innovatieve werkomgeving
  • Deze functie biedt zelfstandigheid en draagt veel verantwoordelijkheden met zich mee
  • Telefoon en laptop van de zaak
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1769

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!