Java Developer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Java Developer (m/v) voor een opdrachtgever in Nunspeet.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke softwareproducten. Hierbij staan kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT-team is er plaats voor een gemotiveerde Java Developer.

Over de functie

Hier ga je als Java Developer creatief meedenken met de ontwikkeling van de aangeboden softwareproducten en ben je flexibel in het uitvoeren van alle daarbij behorende werkzaamheden. Als geen ander breng jij een nieuwsgierige en kritische kijk op de lopende zaken en zie je uitdagingen in de (complexe) technische situaties waarin vaak wordt afgeweken van de gebaande paden.

Hiervoor zoeken ze een ervaren, doortastende en analytische Java Developer die zelfstandig problemen kan onderzoeken en oplossen, maar ook in teamverband een mooie bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de softwareproducten. Verder ben je toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend.

Ga jij graag op onderzoek uit en heb je een talent voor innovatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare relevante werkervaring en grote affiniteit met Java
  • Communicatief sterk richting collega’s, maar ook bijvoorbeeld richting stakeholders
  • Probleemoplosser en initiatiefnemer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Uitdagende en afwisselende functie op een moderne werkplek
  • Werken in een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1231

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!