Java Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Utrecht zoekt Greenmonkeys B.V. een Java Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het bouwen van innovatieve maatwerk applicaties. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren en enthousiaste Java Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier ga je als Java Developer aan de slag met slimme technieken, handige en vooral gebruiksvriendelijke features en de allernieuwste innovaties. Je kunt hier op bijna alle fronten aan mee bouwen, zowel aan de frontend als backend. Verder ga je op zoek naar verbeteringen, integraties en optimalisaties binnen hoogwaardige Java-software.

Hiervoor zoeken ze een Java Developer die gepassioneerd is in zijn/haar vak. Als geen ander weet jij Java vraagstukken te verhelpen en weet je jouw ervaringen en kennis duidelijk over te brengen naar anderen. Je hebt een analytische mindset, bent onderzoekend en gaat een uitdaging graag aan.

Zoek jij altijd naar de beste oplossingen voor jouw klanten en overzie je de integratie tussen de verschillende producten? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de bij jou buurt!

Wat breng je mee

 • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare werkervaring met ontwikkelen van applicaties met grote aantallen gebruikers
 • Ervaring met Java, Scrum en DevOps
 • Initiatiefrijk, ziet en grijpt kansen
 • Je staat voor uitmuntende kwaliteit
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Volop ruimte voor eigen ideeën en inbreng
 • Werken in een uitdagende en informele omgeving
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1208

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.