Java Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ijsselstein zoekt Greenmonkeys een Java Developer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in ontwikkelen van (complexe) bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan functionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een innovatieve Java Developer.

Over de functie

Als ervaren Java Developer ga je hier aan de slag met het maken van technische designs, het uitvoeren van implementatieplannen en het onderhouden en verbeteren van de development- en testprocessen. Met jouw technische skills weet jij als Java Developer jouw klanten en partners constant te laten profiteren van de meest innovatieve, bewezen en hoogstaande technologieën.

Hiervoor zoeken ze een communicatief vaardige Java Developer die sterk in zijn of haar schoenen staat en zich graag vastbijt in de voorkomende uitdagingen. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je een goede sparringpartner voor zowel je collega’s als de klanten. Verder ben je analytisch, een teamplayer en streef je continu naar verbetering.

Ken jij alle ins en outs van Java? Ben jij die toegewijde, ondernemende en vooruitstrevende Javaan? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare werkervaring met Java en/of .NET
 • Ervaring met JSP, Ajax, jQuery en Javascript
 • Betrokken, loyaal en je bijt je graag vast in de materie
 • In bezit van een positieve en enthousiaste drive en de wil om jezelf verder te ontwikkelen
 • Uitstekende vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Uitdagende en professionele werkomgeving
 • Functie met veel verantwoordelijkheden
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Een prettige werksfeer binnen een informeel team met gedreven techneuten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1035

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!