Java Developer (m/v)

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers in Ermelo zijn wij op zoek naar een Java Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van software ten behoeve van de financiële sector. Deze organisatie biedt met hun producten hun cliënten inzicht en beheermogelijkheden in de administratieve afhandeling. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde Java Developer.

Over de functie

Als Java Developer ga je onder andere meewerken aan functionele en technische ontwerpen en het realiseren en configureren van specifieke software. Ook het opstellen van systeemdocumentatie zijn vaste onderdelen van je werk. De software die jij ontwikkelt optimaliseert de internationale handel van deze organisatie.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Java Developer met een natuurlijke drang om het beste uit jezelf en je Scrum-team te halen.

Deze opdrachtgever heeft kantoren verspreid over de hele wereld. Een mooie kans dus om voor een internationale omgeving aan de slag te gaan!

Interesse? Laat je CV bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de  buurt!

Wat neem je mee?

  • Relevante HBO opleiding
  • Aantoonbare werkervaring met Java
  • Goede beheersing van de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
  • Leergierig
  • Teamplayer

Wat krijg je ervoor terug?

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Professionele en informele werkomgeving
  • Ruimte en stimulering voor zelfontplooiing
  • Goede en betrouwbare werkgever met leuke collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 420

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.