Java Developer (m/v)

Introductie

Voor een internationale opdrachtgever in Leusden zijn wij op zoek naar een Java Developer (m/v).

Over het bedrijf

Deze organisatie maakt systemen voor bedrijven die projectmatig werken. Het zou hierbij erg makkelijk zijn om al deze bedrijven over één kam te scheren, maar dat doen ze hier niet. De software van dit bedrijf is speciaal ontwikkeld zodat ze in staat zijn bedrijven te bedienen met één specifieke oplossing. Hun medewerkers zijn dan ook constant bezig met het door ontwikkelen van hun software zodat deze altijd up-to-date is en de wensen van de klant overtreft.

Over de functie

Zie jij net voordat je gaat slapen ook alleen maar JAVA-code voor je ogen zweven? Zit JAVA in je ziel en DNA? Bij deze organisatie kun je al je JAVA kennis en kunde kwijt en maak je er ook nog eens een hoop mensen super blij mee! Jouw code wordt gebruikt in zowel hun softwaretoepassingen als de websites die ze maken. Je werkt samen met een team van enthousiaste vakspecialisten die, net als jij, van de hoed en de rand weten.

Je gaat hier als Java Developer aan de slag om software te ontwikkelen en te optimaliseren. Jouw uitdaging ligt dan ook in het toepassen van nieuwe technieken in combinatie met de bestaande systemen.

Als je ervaring hebt met werken in een Scrum omgeving, kennis hebt van JavaEE technieken en JAX-RS webservices en/of bekend bent met Web Development dan heb je al een streepje vóór!

Kan jij het verschil maken? Reageer dan via onderstaande contactgegevens voor meer informatie over deze vacature.

Wat breng je mee?

  • Een opleiding op HBO-niveau richting informatica of vergelijkbaar
  • Ervaring met Java
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Teamplayer, proactief en analytisch

Wat krijg je ervoor terug?

  • Fijne collega’s en dito werksfeer
  • Een persoonlijk ontwikkelingstraject
  • Een zeer goede pensioenregeling

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer: 440