Java Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Software Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen, verkopen en adviseren ze over producten die van toepassing zijn in de software en consultancy industrie. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ambitieuze Software Developer.

Over de functie

In deze medior functie als Software Developer  ga je het verschil maken in zowel de service richting, de klanten, als in het continu verbeteren van het product. Je komt te werken in een moderne werkomgeving waarin iedereen elkaar inspireert en stimuleert. In een klein, divers team ga je werken aan bedrijfskritische software oplossingen. 

Hiervoor ben je bekend met scrummethodiek en in staat je klanten te adviseren bij het ontwikkelen en in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten. Verder ben je flexibel, leergierig en resultaatgericht. Je hebt als geen ander een passie voor ontwikkelen- en bouwen van mooie functionele applicaties. Met jouw oog voor detail denk je vooruit en zie je oplossingen waar andere problemen zien. 

Ben jij die kritische en scherpe Software Developer met lef en die denkt in oplossingen? Heb jij zin in een uitdaging met veel vrijheden? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met Spring, Wicket en Hibernate
  • Ervaring met moderne webdevelopment tools zoals HTML en Javascript
  • Ervaring met webservices zoals SOAP en REST
  • Uitstekende analytische kwaliteiten en een echte teamspeler 

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende projecten bij een dynamisch bedrijf
  • Budget voor opleidingen en trainingen
  • Ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 557

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!