Javascript Developer (m/v)

Introductie

Kan jij goed werken met Javascript? Wil jij je graag verder ontwikkelen?

En wil je graag meewerken aan gave projecten voor onze opdrachtgever Harman (bekend van o.a. JBL, Harman Kardon en AKG)?

Lees dan vooral verder….

FULLTIME * ZWOLLE * € 2.500 – € 4.500 OBV 40 UUR * JS ES6 * HTML5 * LESS/SASS/JAVASCRIPT * JQUERY

Wat houdt deze functie in?

Als Javascript Developer bij Connecting The Dots werk je binnen het team aan diverse projecten voor één van onze grootste klanten, Harman. Het team is zelforganiserend en bestaat momenteel uit een Senior Front-end Developer & UX/UI Design Lead, een Senior Full-stack Developer, een Front-end Developer en een Projectcoördinator.

In eerste instantie zoeken we iemand die in samenwerking met onze Senior Full-stack Developer zich richt op de Back-end. Daarnaast heeft het team veel ideeën om processen te verbeteren en nieuwe tools te ontwikkelen, maar te weinig tijd om dit uit te voeren. We zoeken een collega die het leuk vindt om samen ideeën uit te denken en het vooral ook echt leuk vind om hiermee aan de slag te gaan en alles uit te werken.

Het werkproces ziet er als volgt uit:

De klant schiet zelf taken en/of projecten in via het ticketsysteem (JIRA). Dit kan een ticket zijn met een kleine aanpassing wat in een half uur opgelost is, maar dit kan ook een groter project zijn waar je meerdere uren/dagen mee bezig bent. Je bent verantwoordelijk voor de tickets die op jouw naam staan. Dit houdt in dat jij verduidelijking bij de klant kunt opvragen waar nodig, de communicatie met de klant zelf kunt onderhouden, het ticket op de meest efficiënte manier kunt oplossen en daarbij ook de te behalen van deadlines in het oog houdt.

Voor Harman wordt er specifiek gewerkt in Salesforce Commerce Cloud. Als je hierin ervaring hebt is dat mooi meegenomen, maar het is geen must. Daarnaast vind je het leuk om te werken in een internationale setting, aangezien de communicatie veelal in het Engels gaat.

Wat verwachten wij van jou qua kennis/ervaring?

  • Je hebt ruimte kennis van Javascript (zowel ES5 als ES6) en deelt deze kennis graag met collega’s.
  • Uiteraard heb je ervaring in een soortgelijke functie, waarbij het prettig is als je voldoende kennis van front-end gerelateerde technieken (HTML5/LESS/SASS) en UX-/UI software hebt (bv Sketch, Figma, Invision Studie, Adobe XD, Adobe Photoshop, etc).
  • Affiniteit met vormgeving en webdesign alsook kennis van SEO (Google Analytics, Page Speed, optimalisatie e.d.).
  • Als je daarnaast ook nog eens kennis hebt van PHP, Salesforce Commerce Cloud, UX/UI Design en versiebeheersystemen (GIT), dan is dat mooi meegenomen.
  • Ervaring met en binnen de e-commerce branche is een grote pre.
  • Proficient in English in both verbal and written communication. 

Wat verwachten wij van jou als collega en persoon?

Naast zelfstandigheid vragen wij ook iemand die het leuk vindt om samen te werken en samen te brainstormen naar oplossingen. De klant en ons team stelt het op prijs wanneer je in staat bent om proactief mee te denken en te zoeken naar hoogwaardige oplossingen.

Verder voel je je thuis binnen een klein, informeel en zelforganiserend team. Je bent te omschrijven als iemand die accuraat werkt, die zelfredzaam is, die initiatief toont en intrinsiek is gemotiveerd om een opdracht of project goed uit te denken en op te leveren. Je bent enthousiast, leergierig, toont een goede inzet en hebt passie voor het vak.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees vooral verder wat wij te bieden bieden!

We vragen veel, maar hebben ook absoluut veel te bieden! Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij belangrijk vindt en nodig hebt om jouw taken goed uit te voeren. Daarnaast is er budget en tijd om bij / door te leren en bijvoorbeeld ruimte om naar seminars en andere interessante events te gaan.

Verder bieden we Macbook en de hardware die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren, een reiskostenvergoeding en door het jaar heen diverse team- en bedrijfsuitjes. De lunch wordt verzorgd door de organisatie, dus je kan gewoon aanschuiven en je broodje smeren;).

Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook erg belangrijk is) bieden we je een ambitieuze werkomgeving waarin veel mogelijk is. Onder het mom ‘work hard, play hard’; wij hebben onze eigen pooltafel en dartbord!!

En nu?

Hebben we je enthousiast kunnen maken? Mooi! We ontvangen heel graag jouw cv en motivatie. We geven je altijd snel een reactie, zodat je weet waar je aan toe bent!

Tijdens de sollicitatieprocedure vinden er verschillende gesprekken met diverse collega’s plaats. Ook is het maken van een test onderdeel van onze selectieprocedure, zodat we jouw skills en inzichten kunnen beoordelen. Data voor de gesprekken zijn nog niet bepaald, aangezien we hierin ook graag rekening willen houden met jouw agenda.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan bij Connecting The Dots: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1473