Javascript Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Javascript Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke softwaresystemen. Hierbij staan innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Javascript Developer.

Over de functie

Als Javascript Developer ben je binnen het ICT team medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van hoogwaardige softwareproducten. Jij staat je mannetje of vrouwtje als het gaat om IT. Implementeren, coördineren, sparren en kennisdeling behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Als geen ander weet jij om samen met jouw team van IT professionals de klanten te voorzien van de allerbeste oplossingen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Javascript Developer die zeer bekwaam is met de Javascript-taal en de moderne front-end technieken. Iemand die een brug kan slaan tussen de wensen van de klanten en de mogelijkheden binnen ICT. Je hebt behoorlijk wat kennis en ervaring op ontwikkelgebied. Verder heb je oog voor kwaliteit en performance en een duidelijke visie en mening over nieuwe technologieën.

Ben jij die communicatief vaardige en gestructureerde Javascript Developer in hart en nieren? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met GIT, PHP en UX/UI
  • Een heldere kijk op de (on)mogelijkheden van de nieuwste technologieën
  • Gemotiveerd om je skills te blijven ontwikkelen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige en uitdagende functie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een team van gedreven professionals in een dynamische werkomgeving
  • Moderne werkplek met een laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1474

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!