Javascript Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Heino zoekt Greenmonkeys een Javascript Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke softwaresystemen. Hierbij staan innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Javascript Developer.

Over de functie

Als Javascript Developer speel je een cruciale rol binnen het dynamische ICT-team en draag je medeverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van hoogwaardige softwareproducten. Met jouw uitstekende IT-vaardigheden ben je in staat om te implementeren, coördineren, sparren en kennis te delen, wat dagelijkse aspecten van jouw werk zijn. Samen met een team van IT-professionals zorg je ervoor dat jouw klanten worden voorzien van de allerbeste oplossingen.

Als onderdeel van het team krijg je de mogelijkheid om je expertise te laten zien en jouw creativiteit volledig te benutten. Jouw inzet zal een cruciale rol spelen in het realiseren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande projecten.

Ze zoeken iemand die niet bang is om nieuwe ideeën te delen en initiatieven te nemen. Jouw frisse perspectieven en technische vaardigheden zijn van onschatbare waarde om de klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

Dus, als je op zoek bent naar een uitdagende functie waarin jouw zelfstandigheid en proactieve houding worden gewaardeerd, aarzel dan niet om te solliciteren! Sluit je aan bij het dynamische team en bouw samen aan een toekomst vol succes en innovatie.

Ben jij een gepassioneerde Javascript Developer die gedijt in zelfstandig werken en tegelijkertijd enthousiast wordt van proactief meedenken en bouwen aan hoogwaardige oplossingen?

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Vindingrijk en oplossingsgericht
  • Kennis van GIT, PHP en UX/UI
  • Kennisuitwisseling is voor jou belangrijk en je wil hier een actieve bijdrage aan leveren
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van autonomie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Een informele en ambitieuze werksfeer met veel ruimte voor initiatief
  • Moderne werkplek met een laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1537

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!