Jr. Cloud Consultant (m/v)

Introductie

Voor een vooraanstaande werkgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een Cloud Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie, technische processen en innovatieve applicaties. Hier doen ze er alles aan om het gebruikersgemak op IT gebied binnen bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ambitieuze Cloud Consultant.

Over de functie

Als Cloud Consultant ga je hier aan de slag met het operationeel beheer en het oplossen en wijzigen van de technische omgevingen. De werkzaamheden vinden plaats in Agile met Scrum. Jij weet als geen ander de klantwensen te inventariseren en maakt inzichtelijk hoe de gekozen Cloud oplossingen een positieve bijdrage kan leveren aan deze organisatie. Je werkt nauwkeurig en documenteert jouw werkzaamheden op zorgvuldige wijze.

Hiervoor zoeken ze een assertieve en collegiale Cloud Consultant met een scherp oog voor detail en een proactieve werkhouding. Verder heb je een natuurlijke drang om jezelf te blijven ontwikkelen op gebied van kennis en ervaring. Jij weet je staande te houden onder tijdsdruk en verliest hierbij kwaliteit niet uit het oog.

Heb jij een bovengemiddelde interesse in ICT en Cloud in het bijzonder? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met o.a. MS Azure (DevOps), Agile en Scrum
  • Gestructureerde en analytische manier van werken
  • Analytisch in het oplossen, uitsluiten en doorgronden van problemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige junior functie in een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Voldoende ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden
  • Werken aan uitdagende projecten bij innovatieve opdrachtgevers

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1182

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.