Junior Big Data Engineer (m/v)

Introductie

Voor een vooraanstaande opdrachtgever in Maarssen zoekt Greenmonkeys B.V. een Junior Big Data Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf geloven ze dat mensen de toekomst maken. Ze zijn gespecialiseerd in het klaarstomen van rising stars. Ze kennen de wereld van IT en weten precies wat er gevraagd wordt. Met hun gespecialiseerde trainingen en certificeringen zorgen ze ervoor dat deze vraag perfect wordt ingevuld. Daarnaast leveren ze een systeem dat alle data binnen een bedrijf goed, automatisch en snel kan analyseren zodat ze de informatie direct kunnen gebruiken om hun processen te optimaliseren. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ambitieuze Junior Big Data Engineer.

Over de functie

IT en techniek doen jouw bloed als Big Data Engineer sneller stromen. Big data is waar het hier om draait. De technologie die ze hier ontwikkelen zorgt ervoor dat bedrijven snel en efficiënt bij hun informatie kunnen komen en de nuttige informatie gelijk kunnen gebruiken.

Jij als Big Data Engineer zorgt ervoor dat dit systeem strak geïmplementeerd wordt bij 1 van de klanten. Hierbij zorg je ervoor dat de klant het analyseren niet zelf meer hoeft te doen. Jij zorgt ervoor dat het systeem de juiste informatie visualiseert. Dit doe je door een goed ontwikkelde dashboard te bouwen.

Vanzelfsprekend komt er hier ook een stukje front-end development bij kijken. Een mooie combinatie van business analytics en functioneel- en technisch beheer. Samen met je team werk je aan de allerbeste oplossingen voor deze organisatie.

Staan Code Academy en Tutorials Point bij jou altijd open? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een (bijna) afgeronde HBO opleiding Informatica, Computer Science of Data Science
  • Ervaring in Splunk is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • De drive om jezelf continue te ontwikkelen
  • Analytisch sterk

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitdagende functie
  • Laptop en telefoon
  • Auto of Openbaar Vervoer kostenvergoeding
  • Uitstekend salaris en voorwaarden
  • Dé kans om jezelf te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 285

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.