Junior ICT Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys een junior ICT Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van integrale informatiesystemen. Hierbij staan gebruikersgemak, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een leergierige junior ICT Consultant.

Over de functie

Als junior ICT Consultant ben jij hét aanspreekpunt voor jouw klanten op het gebied van technische en/of functionele meldingen en wensen. Na een gedegen inwerk periode ben je hier als junior ICT Consultant onderdeel van het IT team en ga je een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van klantcontact, klanttevredenheid en implementaties.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en doortastende junior ICT Consultant. Iemand die makkelijk kan meekomen met de techniek en die een uitdaging niet uit de weg gaat. Je bent sterk in complexe materie en kan je dit snel eigen maken. Ook heb je uitstekende social skills en weet je betrokkenheid en draagvlak te creëren. Verder ben je analytisch, heb je humor en toon je eigenaarschap.

Zie jij het als een uitdaging om klanten alles te leren en heb je affiniteit met software en implementatietrajecten? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Focus op samenwerking en een aangeboren nieuwsgierigheid
  • Analytisch, conceptueel sterk en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Volgt de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Aandacht voor persoonlijke ambities en ontwikkeling
  • Uitdagende junior functie met veel verantwoordelijkheden
  • Groeiende, inspirerende organisatie met een team van gedreven ICT professionals
  • Laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1205

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!