Junior IT Professional (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een Junior IT Professional (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het creëren en leveren van op maat gemaakte softwareoplossingen. Prioriteit wordt gegeven aan zowel functionaliteit als veiligheid. Vanwege groei van het bedrijf is er ruimte voor een gedreven Junior IT Professional.

Over de functie

Als Junior IT professional vervul jij een cruciale rol als het aankomt op het bieden van snelle en doeltreffende oplossingen voor de IT-uitdagingen van jouw klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt. Je krijgt verantwoordelijkheid voor het bieden van ondersteuning op gebruikers- en werkplekniveau, wat als eerste lijn van support fungeert.

Vind jij het leuk om naast het oplossen van incidenten je ook te verdiepen in technische oplossingen en hands-on bezig te zijn? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Succesvol afgeronde MBO/HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring en kennis van netwerken en ICT
  • Flexibele en probleemoplossende mentaliteit
  • Vertrouwd met Microsoft Windows Server en Office365 diensten
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende startersfunctie
  • Ontwikkelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld opleidingen en training on the job
  • Werken met een professioneel en betrokken team
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig Greenmonkeys van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1556

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!