Junior Projectmedewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Junior Projectmedewerker (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze toonaangevende onderneming heeft een verbindende factor, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen en beheren van digitale diensten. Ter aanvulling van het team is er plaats voor een Junior Projectmedewerker.

Over de functie

Je gaat als Junior Projectmedewerker een gedegen inwerktraject in en je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Met jouw praktische instelling ben jij dé schakel tussen de klant en het correct opleveren van het betreffende project. Je biedt oplossingen en zorgt ervoor dat de projecten een soepele uitvoering kennen. Je werk varieert van het uitwerken van technische ontwerpen, denkt mee over de optimalisatie hiervan, offreren, vergunningen aanvragen en nog heel veel meer.

Voor deze interessante starters job zoeken ze een Junior Projectmedewerker met technisch inzicht die graag vanachter zijn of haar scherm werkt. Iemand met ambitie en die gedetailleerd en nauwkeurig werkt.

Wat neem je mee?

  • MBO-4 diploma met een sterk technisch accent
  • Je hebt een proactieve werkhouding en oog voor detail
  • Pragmatisch, nieuwsgierig en vasthoudend
  • Communicatief vaardig, teamplayer
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een gezellig team van technische professionals
  • Uitdagende en verantwoordelijke junior functie
  • Zelfstandigheid
  • Telefoon en laptop van de zaak

Ben je geïnteresseerd geraakt in bovenstaande en wil je eerst het één en ander weten alvorens te solliciteren? Neem dan contact op met Greenmonkeys!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1501

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!