Lead Developer (m/v)

Introductie

32-40 uur

Wil jij bouwen aan een team dat werkt aan een technisch vooruitstrevende SaaS-applicatie? Wij zijn op zoek naar een Lead Developer! Jouw kennis en begeleiding is nodig om te kunnen blijven groeien en onze innovatieve zorgdeclaratieoplossing Care2Declare verder te verbeteren.

Wat ga je doen als Lead Developer?

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert iedere dag ons uiterste best voor doen. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is.

Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik de afgelopen jaren exponentieel is gegroeid! Vanuit ondernemersperspectief geweldig, vanuit IT-perspectief bijzonder uitdagend. We zijn enerzijds de functionaliteit aan het uitbreiden om meer klanten te bedienen en anderzijds op zoek naar verbeteringen op het gebied van architectuur, schaalbaarheid, automatisch testen, en gebruikersgemak. Om dit te bewerkstelligen zetten we vol in op de moderne principes als micro-services, AWS, Scrum en DevOps. Uiteraard met het doel om de komende jaren deze exponentiële groei door te kunnen zetten.

Als Lead Developer ben je verantwoordelijk voor de operationele leiding van het scrumteam. Samen met je team bepaal je de technische roadmap van Care2Declare. Elke sprint zorg jij ervoor dat de ontwikkelingen die jij en je collega’s doorvoeren in onze applicatie kwalitatief goed en compleet worden opgeleverd. Jullie leveren dus keer op keer geweldige software af!

Je bent de coach van het scrumteam en zorgt ervoor dat zij hun technische skills blijven ontwikkelen. Voor hen en de rest van de organisatie bent de vraagbaken en ambassadeur van Care2Declare. Vanuit deze rol werk je veel samen met de Coördinator Servicedesk aan bestaande projecten en de Chief Solutions Officer voor de doorontwikkeling en innovatie van Care2Declare.

Wie ben jij als Lead Developer?

Als Lead Developer bij Care Expert ben je natuurlijk senior op het gebied van C#. Daarnaast vind je het leuk om collega’s te coachen op technisch gebied en ook voor de rest van de organisatie aanspreekpunt voor Care2Declare te zijn. Daarnaast heb je sowieso:

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting IT;
 • Minstens 5 jaar ervaring met C#;
 • Ervaring met MSSQL;
 • Ervaring met feedback geven, motiveren en coachen van developers bij hun technische en soft skills;
 • Kennis van AWS is een pré;
 • Analytisch sterk;
 • En gewoon een leuke collega!

Wat krijg je ervoor terug: 

 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer; 
 • Veel vrijheid om je werk te doen in een mooie organisatie vol kansen; 
 • De kans om in een klein team te bouwen aan grote stappen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; 
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden; 
 • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei. 

Over Care Expert

Care Expert is dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en dat is geweldig, want zo krijgen steeds meer zorginstellingen grip op hun administratie. Van Contract tot Cash.  

Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief. We zijn met 30 collega’s sterk en samen hebben we meer dan 150 jaar ervaring in de zorg. We voeren onze dienstverlening uit op basis van best practice en garanties op resultaat.

Voor meer specifieke informatie: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1440