Lead Developer (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Lead Developer in Utrecht?

Greenmonkeys zoekt een Lead Developer voor een innovatief technologiebedrijf. Applicaties spelen een cruciale rol in de operationele processen bij de klant. De focus ligt op het ontwikkelen en verstrekken van geavanceerde oplossingen op het gebied van informatievoorziening, elektronische toepassingen en productieprocessen.

Als Lead Developer kom je terecht in een agile SCRUM-team, waar je meewerkt aan het ontwerpen en ontwikkelen van softwareoplossingen. Veiligheid, consistentie en snelheid in de uitvoering zijn hierbij belangrijke factoren. Je staat in nauw contact met zowel directe als indirecte teamgenoten binnen het bedrijf. Er is een sterke focus op het automatiseren van het testproces voor de betreffende software, waar jij als Lead Developer een belangrijke rol in speelt. Je ontwikkelt niet alleen oplossingen die direct bij de klant ingezet worden, maar helpt ook mee aan de vooruitgang van het geautomatiseerd testen.

Wil jij deel uitmaken van een team dat grenzen verlegt in technologische innovaties? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris van € 3.500 tot € 6.500

  • 40 urige werkweek

  • De mogelijkheid om je technische vaardigheden uit te breiden

  • Een breed scala aan carrièremogelijkheden en professionele ontwikkeling

  • 40 verlofdagen, flexibele werkuren en thuiswerkopties

Wat breng je mee?

  • HBO- of WO-niveau in een relevante studierichting

  • Uitgebreide ervaring met C# en Visual Studio

  • Kennis van .NET framework en .NET Core

  • Vloeiend in Nederlands en Engels

  • Interesse in het verdiepen in complexe uitdagingen

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys

Referentienummer 1836

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!