Lead Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen is Greenmonkeys op zoek naar een Lead Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze organisatie heeft expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte softwareproducten die voornamelijk worden ingezet in de gezondheidszorg. Vanwege de groei van het IT-team is er momenteel een positie beschikbaar voor een Lead Developer.

Over de positie

Als Lead Developer leid je het ontwikkelteam om nieuwe doelstellingen te bereiken en tilt het naar een hoger niveau. Onder jouw leiding werkt een professioneel team aan innovatieve software-oplossingen voor de toekomst. Je hebt een uitzonderlijk vermogen om functionele eisen om te zetten in technische oplossingen.

Voor deze rol zoeken ze een betrokken en loyale Lead Developer met uitgebreide technische ervaring, die het leuk vindt om een ontwikkelingsteam aan te sturen. Je bent bedreven in C#, MSSQL en AWS.

Vereisten

  • HBO-diploma met sterke technische achtergrond
  • Een proactieve benadering met oog voor kansen en mogelijkheden
  • Een vastberaden en ambitieuze instelling
  • Klantgericht, teamspeler en representatief
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij?

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Diverse mogelijkheden voor bijscholing en persoonlijke ontwikkeling
  • Een veelzijdige en verantwoordelijke functie met uitdagende taken
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Samenwerken met een team van enthousiaste professionals

Voor meer specifieke informatie over deze IT vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1583

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!