Lead Engineer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Lead Engineer (m/v) voor een opdrachtgever in Nunspeet.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf legt de nadruk op vernieuwing en toegankelijkheid, waarbij klantgerichtheid en doelmatigheid centraal staan. Momenteel hebben ze een openstaande positie voor een Lead Engineer.

Wat ga je doen?

Je hebt als Lead Engineer de taak om het engineeringsplan te ontwikkelen en te implementeren voor alle technische disciplines die een onderdeel vormen van het project. Dit zorgt ervoor dat het engineeringproces op een geplande, taakgerichte manier en binnen de contractuele beperkingen wordt uitgevoerd. Deze multidisciplinaire interacties vereisen sterke communicatieve vaardigheden. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor het succes van de buitendienstwerkzaamheden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Lead Engineer. Je combineert analytische capaciteiten met sterke coachingvaardigheden en je hebt een stevige persoonlijkheid. Je bent in staat om overtuigend te communiceren met belanghebbenden, zowel intern als extern, en complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen.

Heb je interesse in de functie van Lead Engineer? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze ICT baan als Data Engineer bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • MBO-4 of HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring als Engineer
  • Je bent iemand die graag nieuwe dingen leert en zich snel eigen maakt
  • Uitstekende vaardigheden in het oplossen van vraagstukken en analyseren
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een goed arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een professioneel team met hoog kennisniveau
  • Mogelijkheden voor individuele groei
  • Thuiswerkmogelijkheid
  • Laptop en telefoon van de zaak

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1671

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!