Lead Functioneel Applicatiebeheer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Lead Functioneel Applicatiebeheer voor een bedrijf gevestigd in Haren (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over de organisatie

Dit bedrijf streeft naar het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan het collectieve succes van zowel klanten, leveranciers als medewerkers. Vanwege de uitbreiding van het IT-team is er ruimte voor een Lead Functioneel Applicatiebeheer.

Over de rol

Als Lead Functioneel Applicatiebeheer ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de gebruikers, het ontdekken van innovatieve mogelijkheden en het leiden van projecten en veranderingen. Je speelt hierin een actieve rol in het testen en implementeren van aanpassingen aan de applicaties en het introduceren van nieuwe functionaliteiten. Ook lever je een cruciale bijdrage aan de digitale omwenteling met specifieke focus op Data Analytics, BI en Workspace 365.

Hiervoor zoeken ze een assertieve en dienstverlenende Lead Functioneel Applicatiebeheer. Iemand met een sterke arbeidsethos, een positieve instelling, zelfmotivatie en teamgerichtheid. Verder bezit je een sterke vaardigheid in doeltreffende planning en organisatie.

Wat wordt er van je verwacht

  • Een HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol
  • Leergierigheid, proactieve houding en motivatie
  • Bereidheid om op locatie bij internationale projecten te werken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat wordt er geboden

  • Een competitief salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Diverse mogelijkheden voor opleiding en training
  • Open, informele, no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen in een internationale werkomgeving
  • Samenwerken met een team van gepassioneerde experts

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1723

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!