Leerling ERP Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Maarssen is er plaats voor een leerling ERP Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit toonaangevende bedrijf is specialist in het maken van bedrijfsspecifieke en kwalitatieve softwareoplossingen. Ze investeren voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. In verband met groei van deze onderneming is er plaats voor een leerling ERP Consultant.

Over de functie

Met deze traineeship doorloop jij als leerling ERP Consultant een intensief opleidingsprogramma waarin je opgeleid wordt tot een volwaardig ERP Consultant. Gedurende het programma leer je de organisatie kennen en krijg je verschillende trainingen zoals gedragsvaardigheden en product- en businesskennis. Met deze kennis ga je je klanten helpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Naast de supportwerkzaamheden ga je klanten op termijn ook ondersteunen bij het implementeren van de geleverde software.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, leergierige en ambitieuze leerling ERP Consultant die word gedreven door nieuwsgierigheid. Als geen ander heb jij de wil om grenzen te verkennen en te verleggen. Verder ben je secuur, scherp en altijd oplossingsgericht. En als je al ervaring hebt met financiële processen dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Heb je sterke affiniteit met ICT en vindt je het leuk om aan de slag te gaan met het automatiseren van processen? Laat het Greenmonkeys weten en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat beng je mee?

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Sterke communicatieve vaardigheden en teamgerichtheid
  • Goede motivatie om aan je carrière te werken
  • Jij weet het verschil te maken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Plezierige werksfeer met gedreven collega´s
  • Werken bij een innovatieve en ambitieuze werkgever
  • Uitdagend werk- en leertraject

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 1369

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!