Low Code Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Low Code Developer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

De organisatie kenmerkt zich door haar informele en zeer stabiele werkomgeving, waarbij ruimte geboden wordt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Vanwege de groei van het ICT-team is er momenteel een vacature voor een Low Code Developer ontstaan.

Over de functie

Binnen deze rol ontwikkel je maatwerk applicaties voor de interne organisatie in nauwe samenwerking met de verschillende bedrijfsonderdelen. De focus ligt hierbij op procesoptimalisatie, automatisering, digitalisering en integraties. Ze zijn op zoek naar een collegiale Low Code Developer die houdt van variatie in zijn/haar werk en actief in gesprek gaat met de gebruikers om de beste oplossingen te vinden.

Wat verwachten we van jou

  • Afgeronde HBO-opleiding (relevant)
  • In staat om binnen enkele maanden productief te zijn
  • Kennis van of ervaring met een van de volgende programmeeromgevingen: PHP/Java/.NET/SQL/Mendix
  • Zelfstandige werkhouding
  • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou

  • Een aangename en professionele werkomgeving
  • Mogelijkheden voor verdere opleiding en ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Moderne werkplek

Als deze uitdaging bij jou past, nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Voor informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1579

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!