Low Code Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle is Greenmonkeys op zoek naar een Low Code Developer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

De organisatie wordt gekenmerkt als informeel en zeer stabiel waar je alle ruimte krijgt voor zelfontplooiing. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Low Code Developer. In verband met uitbreiding van het IT team is er plaats voor een Low Code Developer (m/v).

Over de functie

Voor de interne organisatie ontwikkel je maatwerk applicaties in samenwerking met de business.
Hierbij draait het om procesoptimalisatie, automatisering, digitalisering en integraties.
Ze zoeken een collegiale Low Code Developer die van afwisseling houdt en graag het gesprek aangaat met de gebruikers.

Wat neem je mee

  • HBO opleiding (relevant);
  • Productief binnen enkele maanden;
  • Kennis van of ervaring met een van de volgende programmeeromgevingen: PHP/Java/.NET/SQL/Mendix;
  • Zelfstandige werkhouding;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je ervoor terug

  • Een fijne en goede werkomgeving;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 232

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!