Manager ICT Servicedesk (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Putten zoekt Greenmonkeys een Manager ICT Servicedesk (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en vermarkten van uiteenlopende producten waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door hun innovatieve aanpak en creatieve oplossingen blijven ze voortdurend vooruit lopen op de technologie. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Manager ICT Servicedesk.

Over de functie

Als Manager ICT Servicedesk ben jij eindverantwoordelijk voor de visie, de strategie en de positionering van de Servicedesk van deze innovatieve organisatie. Met een team van gedreven professionals streef je naar de ultieme klantbeleving. Daarnaast zorg je ook voor een continue doorontwikkeling van de Servicedesk door verantwoordelijk te zijn voor het doorvoeren van verbeteringen.

Hiervoor zoeken ze een flexibel ingestelde Manager ICT Servicedesk met sterke communicatieve vaardigheden. Een gesprekspartner op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Iemand die actief betrokken is bij, en eindverantwoordelijk voor het team van servicedeskmedewerkers.

Ben jij die bevlogen, enthousiasmerende en inspirerende Manager ICT Servicedesk? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met het naleven van SLA’s en KPI’s
  • Je bent duidelijk en weet je te verplaatsen in klant en collega
  • Open en felxibele werkhouding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Dynamische functie met wisselende werkzaamheden
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1322

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!