Manager IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Genemuiden is Greenmonkeys op zoek naar een Manager IT (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Heb jij affiniteit met efficiëntie? Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. Zij zorgen met hun producten voor een eenvoudigere, efficiëntere samenleving. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Manager IT.

Over de functie

Je gaat hier als Manager IT, samen met je collega’s uit het Scrumteam, aan de slag met het opleveren en onderhouden van nieuwe en bestaande producten. Je denkt mee over de toekomstvisie en strategie van deze opdrachtgever en stuurt hierin op prioriteiten en verbeteringen. Ook het bewaken van de architectuur, het ontwikkelproces en de beveiliging en testprocessen behoren tot je werkzaamheden.

Hiervoor zoeken ze een ervaren en doortastende manager die zichzelf kan verplaatsen in anderen, goed kan luisteren en meebewegen maar ook koers weet te houden. Verder ben je flexibel, analytisch en resultaatgericht. Als geen ander weet jij je team aan te sturen, een veilige sfeer te creëren en feedback te geven. Als je op strategisch niveau het verschil wilt maken in de verdere ontwikkeling van dit bedrijf dan is dit een zeer geschikte functie!

Ben jij initiatiefrijk en servicegericht? En adviseer je graag, zowel gevraagd als ongevraagd? Dan ben jij de daadkrachtige Manager IT waar ze naar op zoek zijn!

Wat breng je mee?

  • HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met o.a.Scrum, SaaS, DevOps,en App-ontwikkeling
  • Oplossingsgericht, communicatief en een echte aanpakker
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je gaat met de tijd mee op relevante vakgebieden

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werkplek bij een innovatief, duurzaam, gepassioneerd bedrijf
  • Gezellige collega’s en dito werksfeer
  • Veel ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 771

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!