Medewerker ICT Klantbeleving (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Den Treek zoekt Greenmonkeys B.V. een Medewerker ICT Klantbeleving (m/v).

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze onderneming zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van effectieve en slimme bedrijfsprocessen. In verband met groei van dit bedrijf is er plaats voor een Medewerker ICT klantbeleving.

Over de functie

Als Medewerker ICT Klantbeleving ben jij het eerste aanspreekpunt van de klanten met als doel deze tot volle tevredenheid te helpen met hun technisch gerelateerde vragen en kwesties. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig signaleren van knelpunten en doet hiervoor verbetervoorstellen voor de ultieme klantervaring. Met jouw natuurlijk enthousiasme ben jij hier dé schakel tussen de verschillende werkzaamheden. Jij bent het visitekaartje van de ICT afdeling en door je begrip, kennis en advies bezorg je iedereen een glimlach.

Hiervoor zoeken ze een klant- oplossings- en resultaatgerichte Medewerker ICT klantbeleving. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je hebt een sterk analytisch denkvermogen waardoor je zaken goed kan vertalen naar de juiste werkprocessen. Jouw focus is op het optimaliseren van de klantbeleving en klanttevredenheid. Verder ben je communicatief sterk, nauwkeurig en een goede luisteraar

Staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

 • MBO/HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Grote mate van interesse in ICT
 • Betrokken en loyaal
 • Kritisch denkvermogen en denken in oplossingen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Enthousiaste collega’s met veel kennis in huis
 • Inspirerende werkomgeving
 • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing
 • Uitdagende en verantwoordelijke functie met veel vrijheid
 • Laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1248

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.