Medewerker ICT Servicedesk (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys B.V. een Medewerker ICT Servicedesk (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. De producten van deze opdrachtgever worden nationaal door veel mensen gebruikt en ook de internationale markt breidt enorm uit. Dit bedrijf heeft duurzaamheid, inzicht, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel staan. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Medewerker ICT Servicedesk.

Over de functie

De ICT Servicedesk is hét contactpunt voor de eindgebruikers bij deze opdrachtgever om hun storingen te melden, te registreren en op te laten lossen. Ze streven hier naar een hoog oplossend vermogen. Na een gedegen interne inwerkperiode zorg je er als Medewerker ICT Servicedesk voor dat de dagelijkse operationele dienstverlening op niveau is en ook steeds beter wordt. Je bent het aanspreekpunt en organiseert en monitort de afhandeling van de incidenten en alle bijbehorende werkzaamheden. 

De Medewerker ICT Servicedesk die ze zoeken is iemand die voorop loopt als het om verandering gaat en die nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet volgt. Iemand die relevante werkervaring binnen de IT heeft waarbij dienstverlening centraal staat.

Kan jij zelfstandig opereren en heb je een positieve werkhouding? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Een MBO+ opleiding met een sterk technisch accent
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief
  • Klantgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Moderne werkplek bij een innovatief, duurzaam en gepassioneerd bedrijf
  • Gezellige collega’s en dito werksfeer
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 210

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.