Medewerker IT Support (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Medewerker IT Support voor een opdrachtgever in Woerden (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve onderneming richt zich op maatwerksoftware voor bedrijven, dit alles met een sterke focus op functionaliteit en het waarborgen van veiligheid. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Medewerker IT Support.

Over de functie

In de rol van Medewerker IT Support ben jij de persoon die klanten ondersteunt wanneer ze vragen hebben, tegen problemen aanlopen of behoefte hebben aan assistentie. Je verwerft grondige kennis van de aangeboden applicaties en groeit uit tot een deskundige in het verlenen van support.

Hiervoor zoeken ze een ondernemende en dienstverlenende Medewerker IT Support. Een teamspeler met een klantgerichte houding. Bovendien ben je proactief en heb je sterke interesse in zowel technologie als de zorgsector.

Wat breng je mee?

  • Een diploma op MBO- of HBO-niveau met technisch accent
  • Ervaring in een soortgelijke rol is mooi meegenomen
  • Servicegericht en accuraat
  • Goede organisatorische- en analytische vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante gevarieerde groeifunctie met veel verantwoordelijkheden
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Voldoende ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1715

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!