Medewerker Procesautomatisering (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wijhe zoekt Greenmonkeys een Medewerker Procesautomatisering (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Een toonaangevende opdrachtgever met een missie! Hier krijg je de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van maatschappelijk belangrijke producten en diensten. Informatievoorziening en de bijbehorende technologieën worden hierin steeds belangrijker. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Medewerker Procesautomatisering.

Over de functie

Hier heb je als Medewerker Procesautomatisering als kerntaak het ontwerpen, implementeren en beheren van de technische infrastructuur. Jij weet alle in -en externe eisen van de betreffende partijen te vertalen naar goede technische ontwerpen en het daadwerkelijk realiseren van de projecten in uitvoering. Als geen ander heb jij plezier in het vinden van (technische) oplossingen in complexe multidisciplinaire projecten en ga je jouw oplossingen toepassen in de productie van de aangeboden diensten.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Medewerker Procesautomatisering. Iemand die in staat is om een technisch adviserende rol aan te nemen bij de lopende projecten. Je hebt ervaring met het onderhouden en uitbreiden van standaardisatie en procedures en ervaring met het toepassen van beveiligingsbeleid, security aspecten en architectuur. Verder heb je gedegen kennis van ISO2700x, CSIR en IEC 62443.

Pak jij de uitdaging aan om de functionele eisen van papier om te zetten naar een gedegen procesautomatiseringssysteem die werkt in de praktijk? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal een MBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Proactief en denkt in oplosssingen
  • Uitstekende analytische en kritische denkvaardigheden, adviesvaardigheden en initiatiefrijk
  • Communicatief sterk vaardig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Veelzijdige functie met uitdagende werkzaamhedenUitstekende mogelijkheden voor een goede balans tussen werk en privé

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1309

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!