Medior C# Developer (m/v)

Introductie

Altijd al willen werken aan een maatschappelijk relevante propositie, die technisch vooruitstrevend is, en waarvoor jouw goede ideeën nodig zijn om te kunnen blijven groeien? Dan komen we graag met je in contact om ons te helpen onze innovatieve zorgdeclaratieoplossing Care2Declare verder te verbeteren.

Vacature: Medior C# Developer (m/v) 32-40 uur p/w

Over de functie

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert al 30 jaar iedere dag ons uiterste best voor doen. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is.

Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Vanuit ondernemersperspectief geweldig, vanuit IT-perspectief bijzonder uitdagend. We zijn enerzijds de functionaliteit aan het uitbreiden om meer klanten te bedienen en anderzijds op zoek naar verbeteringen op het gebied van architectuur, schaalbaarheid, automatisch testen, en gebruikersgemak. Om dit te bewerkstelligen zetten we vol in op de moderne principes als micro-services, AWS, Scrum en DevOps. Uiteraard met het doel om de komende jaren deze exponentiële groei door te kunnen zetten.

Ook al bestaan we al een tijdje, we zijn geenszins een verouderde organisatie. Als Care Expert zijn we 30 collega’s sterk met een cultuur die het beste te vergelijken is met die van een start-up. Dit komt onder andere, doordat het software development team voor Care2Declare nog maar net is gestart. Dit team is zelfsturend met veel ervaring, bestaande uit 12 collega’s. De helft is echter pas het afgelopen jaar begonnen. Er is hierdoor veel ruimte voor eigen inbreng en behoefte aan creatieve ideeën die ons verder helpen in de toekomst.

Om de groei door te kunnen zetten, zijn we ter uitbreiding van het team opzoek naar een medior full-stack C# developer die houdt van een uitdaging!

Competenties, kennis en ervaring:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting IT;
  • Minstens 3 jaar ervaring met C#;
  • Ervaring met MSSQL;
  • Kennis van AWS is een pré;
  • Analytisch sterk;
  • En gewoon een leuke collega!

Wij bieden jou:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Word jij enthousiast van deze functie?

Voor meer specifieke informatie: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 458