Medior C# Developer (m/v)

Introductie

TTS kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.
Greenmonkeys helpt TTS bij het voorselecteren van geschikte kandidaten.
Uiteraard staat het iedereen vrij rechtstreeks te solliciteren bij TTS, maar het heeft de voorkeur om eerst contact met Greenmonkeys op te nemen.

Met behulp van technologie de zorg vergemakkelijken. Dat is waar we bij TTS elke dag mee bezig zijn. En dat al 30 jaar! In die tijd zijn vele innovaties in de zorg door ons geïntroduceerd. Samen met een van onze strategische samenwerkingspartners ontwikkelen we een planningstool waarmee we zorginstellingen gaan helpen om de zorg aan huis van cliënten veel beter te kunnen ondersteunen. Dat heeft een positieve impact voor deze instellingen, maar ook voor de maatschappij als geheel. Betere zorgplanning betekent simpelweg ‘meer tijd aan het bed’!Voor dit project zoeken we ambitieuze specialisten die samen met ons mee willen bouwen aan de zorg van morgen. Specifiek zijn we op zoek naar Medior en Senior C# Developers.

Het project

Je gaat werken aan een planningsmodule van een geheel nieuw electronisch cliëntendossier, of beter nog een professionele omgeving voor de wijkverpleging. De module kan middels API’s communiceren met deze omgeving en krijgt daar ook zijn informatie vandaan. Deze wordt vanaf de grond opgebouwd, van begin tot eind, front-end en back-end. Je hebt dus redelijke vrijheid in de structuur en het opzetten van de module.
Gedurende het traject werk je samen met collega’s die jaren ervaring hebben met verschillende manieren van plannen in de zorg en de complexiteit daarvan. Een team van specialisten dus

De werkplek

Je komt te werken in een leuk gemengd team met verschillende persoonlijkheden. Sterker nog: je komt eigenlijk in twee teams te werken: het TTS team en het team van onze partner, de locatie zal voornamelijk in Zwolle zijn, maar je bent ook regelmatig in Ede actief.
Werken aan deze opdracht betekent een kijkje in de keuken bij één van ’s werelds grootste spelers op het gebied van eHealth. Tegelijkertijd ben je onderdeel van het kleinere en wendbare TTS. Zo combineren we de kracht van het grote met de charme van het kleine.

De technologie

Het project betreft een zorgplanningstool in .Net Core (met MsSQL database). De zorgplanningsmodule maakt zo veel mogelijk gebruik van standaard SQL, zodat later ondersteuning van b.v. PostgreSQL kan worden toegevoegd. De module wordt opgeleverd als een microservice die gedeployed wordt als Docker container en op een Linux host kan draaien. De zorgplanningsmodule heeft een RESTful API die is gedocumenteerd in OpenAPI Specification (Swagger). Alle functionaliteit van de zorgplanningsmodule wordt afgedekt door unittests en integratietests.

Word jij enthousiast van deze functie?

De zorgmarkt is volop in beweging, de ontwikkelingen gaan hard en wij ook. Ons team heeft dus enorme behoefte aan jou. Neem snel contact met ons op over deze functie en help ons mee de zorg elke dag een beetje beter te maken!

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Gerhard Veringa
06 83947955
gveringa@greenmonkeys.nl
www.ttoseve.nl

Referentienummer:32