Medior PHP Developer (m/v)

Introductie

Voor een creatieve opdrachtgever in Harderwijk zijn wij op zoek naar een fulltime PHP ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een zeer gevarieerd aanbod aan diensten, ze zorgen ervoor dat ondernemers online een krachtige boodschap uitstralen en goed gevonden worden. Elke dag zijn ze bezig met het bouwen van websites en webapplicaties. Daarnaast onderhouden, optimaliseren en adviseren ze over online marketing en hoe je online beter kunt presteren.

Over de functie

Je gaat hier als PHP-er meewerken aan diverse uitdagende klantprojecten. In deze projecten ben je een belangrijke schakel om de klantwens te vertalen naar software. Deze projecten voer je uit en implementeer je, als onderdeel van het development team. Daarnaast bouw je nieuwe webapplicaties en vind je het leuk om mee te denken over nieuwe kansen op gebied van productontwikkeling. Je kan prima je werk zelf organiseren en proactief aan de bel trekken als je problemen ziet ontstaan.

We zoeken iemand met ervaring in een soortgelijke functie maar die nog altijd enthousiast is over zijn werk en het een kick vindt om problemen creatief op te lossen, denkend vanuit de klant.

Kan jij boven de code uitstijgen om mee te denken over de strategie of om toekomstige bottlenecks te voorspellen? Laat dan je CV achter en we helpen je graag aan deze uitdagende baan!

Wat breng je mee

  • Afgeronde opleiding richting Applicatiebeheer
  • Kennis van de programmeertaal en relevante technieken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagende projecten
  • Informele en sociale werksfeer

Contact

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06-83947955
Referentienummer 435