Mobiele Applicatie Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Maarssen zoekt Greenmonkeys een Mobiele Applicatie Ontwikkelaar (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Jouw nieuwe werkgever?

Hier ontwikkelen ze gebruiksvriendelijke software om de vele weggebruikers in het land efficiënt op pad te laten gaan. Hiermee maken ze het werk voor alle bestuurders een stuk efficiënter. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Mobiele Applicatie Ontwikkelaar.

Wat ga je doen?

Vanuit je technologische kennis ontwikkel je als Mobiele Applicatie Ontwikkelaar voor de toepassingen en implementaties van de interactieve applicaties. Ook werk je nauw samen met het productontwikkelingsteam en de klanten van de opdrachtgever. Je valideert als een ware senior de gebruikerservaring van de applicatie bij de klanten.

Daarom zoeken we ter uitbreiding van het ICT team een enthousiaste ontwikkelaar met passie voor het ontwikkelen van mobiele platforms. Jij weet dat het schrijven van uitstekende code essentieel is voor succesvolle software.

Ben jij nog altijd leergierig en wil je werken in een multidisciplinair team? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze veelzijdige ICT baan bij jou in de buurt!

Functie-eisen

  • WO werk en denk niveau
  • Ruime ervaring met mobiele app ontwikkeling
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
  • Je kan meerdere projecten tegelijkertijd in de lucht houden
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat krijg je er voor terug?

  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Aantrekkelijk salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Moderne werkplek
  • Ruimte voor initiatief en eigen ideeën

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 399

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!